Professionals die dagdagelijks bezig zijn met het verbeteren van bedrijfsresultaten, het ontwikkelen van hun management en medewerkers en natuurlijk ook zichzelf! Inmiddels ‘draaien’ er 5 verschillende ontwikkelprogramma’s aan de PSV Business Academy. We willen het ook voor anderen mogelijk maken om zich door deelname te ontwikkelen.

De heer Toon Gerbrands, Algemeen Directeur van PSV N.V. zal deze informatiesessie openen met zijn inspirerende kijk op leren, ontwikkelen en presteren binnen de professionele voetbalwereld én het bedrijfsleven.

PSV Business Academy presenteert zich als dé ontwikkel- en opleidingspartner op het gebied van persoonlijke-, leiderschaps-, sales-, business- én organisatie ontwikkeling voor bedrijven binnen het MKB-, Grootzakelijk- en Corporate segment in de Brainport Regio.

PSV Business Academy zorgt ervoor dat jij en je medewerkers sterker in het bedrijf komen te staan. Jezelf, je collega’s en je teamleden ontwikkelen is écht nodig om de organisatie op een toekomstbestendige manier te laten ontwikkelen en groeien, je medewerkers nog meer betrokken te maken en bovendien ervoor te zorgen dat je klanten écht fan en ambassadeur van je worden.

Ontwikkelen en groeien doe je immers samen en dat is toch wat je als professional wilt!

Programma

 • 07.45 uur - 08.00 uur
  Inloop Philips stadion (ingang 8) 
 • 08.00 uur
  Ontvangst ontbijtbuffet
 • 08.15 uur
  Inspiratie sessie door Toon Gerbrands, Algemeen Directeur van PSV N.V.
 • 08.45 uur
  Introductie leer- & ontwikkelprogramma’s PSV Business Academy 2021/2022
 • 09.15 uur
  Vragen en interactie
 • 09.30 uur
  Einde 

Neem deel aan deze interactieve informatiesessie en ontdek wat de PSV Business Academy voor jou kan betekenen. Zeker weten dat er ook voor jou, je management en/of je medewerkers een passend ontwikkelprogramma bij zit.

Meld jezelf hier aan

Als je met meerdere deelnemers komt, meld deze dan individueel aan s.v.p.!

Contactpersoon